YUMI™ Feet

YUMI™ Feet

YUMI™ Feet -kovettumahoito poistaa kovettumia jaloista vain 15 minuutissa. Välittömiä tuloksia tuottava kumouksellinen tuote on kehitetty ja valmistettu 100-prosenttisesti Ranskassa, ja se täyttää tiukat laatuvaatimukset. Kerran hoitoa kokeiltuasi ihastut varmasti ja palaat YUMI™ Feet-hoitoon aina uudelleen.

Mikä on YUMI™ Feet -kovettumahoito?

YUMI™ Feet on tehokas kovettumahoito. Laadukkaan koostumuksensa ja helppoutensa ansiosta hoito on jokaisen kuivista ja kovettuneista kantapäistä kärsivän pelastaja.

Mitä Yumi™ Feet -kovettumahoidossa tehdään?

Ensin kovettumia liuottavat hoitolaput asetellaan tarkasti kovettumien päälle. Hoitolaput kääritään muovikelmuun hoidon vaikutuksen tehostamiseksi ja niiden annetaan vaikuttaa 15 minuuttia.

Vaikutusajan jälkeen hoitolaput poistetaan ja jalkapohjista irronnut ylimääräinen sarveistunut ihokerros kaavitaan pois erityisesti siihen kehitetyllä Duo Feet -välineellä. Suurimman sarveistumien poiston jälkeen jalkapohjat raspataan vielä huolellisesti.

Hoito viimeistellään jalkoihin levitettävällä Yumi™ Feetin omalla kosteuttavalla hoitovoiteella.

Kenelle YUMI™ Feet -kovettumahoito sopii?

YUMI™ Feet -kovettumahoito sopii erityisen hyvin kovettumien poistoon, kuiville kantapäille, känsille ja pykimille.

Onko YUMI™ Feet -kovettumahoito turvallinen?

YUMI™ Feet -tuotteet on kehitetty vankan asiantuntemuksen pohjalta. Koska brändi haluaa tarjota vain parasta laatua, on YUMI™ Feet -tuotteiden valmistusprosessi tarkkaan säännelty.

Miten YUMI™ Feet -kovettumahoito eroaa perinteisestä jalkahoidosta?

YUMI™ Feet -jalkahoito on kovettumahoito, jonka pääasiallisena tarkoituksena on poistaa kovettumia jaloista, tähän tarkoitukseen erityisesti suunnitellun hoitoprotokollan mukaisesti.

YUMI™ Feet -jalkahoidossa jalkoja ei ole tarpeen kylvettää, sillä kovettumien poistamiseen ei tarvita ihoa pehmittävää jalkakylpyä. Tämän vuoksi jalkakylpy ei kuulu YUMI™ Feet -jalkahoitoon.

Kovettumahoidossa ei myöskään käsitellä kynsiä tai kynsinauhoja. Kovettumahoito on nimensä mukaisesti kehitetty kovettumien poistoon.

Mitä kovettumahoidosta on hyötyä?

Kosmetologin tekemä kovettumahoito pehmittää ja poistaa kovettumat ja luo pohjan helpommalle jalkojen kotihoidolle. Paksun kuivan sarveistuneen kerrostuman poistaminen helpottaa jalkavoiteiden imeytymistä ja saa näin jalat pysymään pidempään pehmeinä ja ihon kosteutettuna. Kosmetologi levittää aina hoidon päätteeksi jalkoihin erittäin paksun ja kosteuttavan, nimenomaan jalkojen iholle tarkoitetun voiteen. Mikään hoito ei kuitenkaan kosteuta jalkojen ihoa pysyvästi, sillä se on valitettavasti mahdotonta. Jalkoja tulisikin siksi hoitaa päivittäin jalkavoiteella, mikäli ihon toivotaan säilyvän pehmeänä pysyvästi.

Tarvitsenko jaloilleni kotihoitoa?

Jalkojen iho tarvitsee säännöllistä hoitoa, mikäli jalkojen toivotaan säilyvän pysyvästi pehmeinä ja kosteutettuina. Jalkahoito on ensiapu ja lähtölaukaus, jonka jälkeen pysyviä tuloksia voidaan saada vain päivittäisellä ylläpitohoidolla.