YUMI™ Nails

YUMI™ Nails

YUMI™ Nails on kynsiä hoitavan keratiinihoidon sisältävä geelilakkaus, jonka avulla voit tarvittaessa jopa muoitoilla tai pidentää kynttä, vain geelilakan avulla. Runsaspigmenttiset, kiiltävät ja valovoimaiset värit luovat kestävän ja uskomattoman kauniin lopputuloksen kynsille.

YUMI™ Nails käyttää geelilakkakoostumuksia, jotka voidaan liottaa pois. Lopputulos on luonnollisen kaunis.

Mikä on YUMI™ Nails -keratiinihoito?

Suosittelemme kynsien käsittelemistä keratiinipohjaisella hoitotuotteella ennen aluslakan levittämistä. Se auttaa vahvistamaan kynsilevyä ja parantaa siten tuotteiden kestävyyttä.  Keratiinihoito vahvistaa kynsiä ja valmistelee ne aluslakkaa varten. Näin aluslakka tarttuu paremmin luonnolliseen kynteen.

Miksi YUMI™ Nails -geelilakat pysyvät niin hyvin?

James Bond -primer on yumiNailsin helppokäyttöinen ja riittoisa primer, joka sopii hyvin käytettäväksi Yumi Nails lakkojen kanssa.

James Bond -primer on tarkoitettu käytettäväksi erityisesti rasvaisten ja ongelmakynsien kanssa ja helpottamaan tuotteiden kiinnittymistä kynteen.

Millaiset ovat YUMI™ Nails -aluslakat?

YumiNails -aluslakat kiinnittyvät täydellisesti luonnon kynteen. Muotoilu on helppoa itsestään tasoittuvan koostumuksen ansiosta, joka luo kynteen hieman kuperan muodon ja lisää samalla kynnen lujuutta.

Millaiset ovat YUMI™ Nails -värilakat?

Korkean pigmentin ansiotsa usein vain yksi kerros YumiNails -värilakkaa riittää. Kahdella kerroksella väri on toki vielä intensiivisempi ja syvempi. YumiNails -geelilakoilla saadaan aikaan täydellisen kiiltävä lakkaus, joka kestää keskimäärin 2-3 viikkoa. Kaikki YumiNails -sarjan tuotteet voidaan poistaa poraamalla tai liottamalla.

Millaiset ovat YUMI™ Nails -päällyslakat?

YumiNailsilla on ultrakiiltävät päällyslakat, jotka suojaavat kynsiä ja antavat kynsille pitkäkestoisen kiillon.